lectuurkraam

Elke eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van januari en augustus) staat in het centrum van Schiedam, aan de Lange Kerkstraat, een lectuurkraam. Hij staat vlak naast de ingang van de Grote Kerk, niet ver van het ABC winkelcomplex.

De lectuurkraam opereert onder de naam CONTACT. Waarom die naam? Omdat we graag in contact met u, met jou willen komen met het doel iets met u, met jou te delen.

Wat? De boodschap van God aan deze wereld. Zijn boodschap is, dat Hij deze wereld niet aan haar lot heeft overgelaten, ondanks het feit dat wij mensen ons van Hem losmaakten. Hij wil dat wij Hem, de Oorsprong van het leven, leren kennen om vanuit Hem door het leven te gaan. Opweg naar Zijn eeuwige toekomst.

Van ongeveer 11.00 tot 15.30 kunt u bij ons terecht. Als u door de Lange Kerkstraat loopt voor uw zaterdagse boodschappen of mogelijk een inloopconcert bezoekt in de Grote Kerk, dan nodigen we u van harte uit om even bij de kraam stil te staan. Om rustig rond te kijken tussen de boeken en brochures, een folder mee te nemen, of gewoon even een praatje te maken.

Maar ook voor de momenten dat de kraam niet staat, en voor wie ver van Schiedam wonen, willen we graag van betekenis zijn. Vandaar deze site www.mijnrust.nl waarop veel te vinden is van de blijde boodschap, dat God de wereld zó lief heeft gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft! (Johannes 3 vers 16).

I.v.m. met weersomstandigheden kan het zijn dat de kraam niet, of korter aanwezig is. Via contact kunt u, kun jij, altijd bij ons terecht voor een Bijbel, maar ook voor een gesprek.

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9 Slide 10 Slide 11 Slide 12 Slide 13