lectuurkraam

Elke eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van januari en augustus) staat onze lectuurkraam in het centrum van Schiedam, in de Lange Kerkstraat. We staan vlak naast de ingang van de Grote Kerk en op maar een paar stappen afstand van het ABC winkelcomplex.

Onze lectuurkraam opereert onder de naam CONTACT. Die naam geeft aan dat wij graag in contact met u willen komen. Maar we willen ook graag met de wereld delen de boodschap van God die deze wereld niet aan haar lot heeft overgelaten, maar die wil dat mensen naar Hem luisteren en die hoort wat mensen tegen Hem zeggen.

Van ongeveer 11.00 tot 15.30 kunt u bij ons terecht. Als u toch door de Lange Kerkstraat loopt voor uw zaterdagse boodschappen of als u het wekelijkse inloopconcert om 15.00 in de Grote Kerk bezoekt, dan nodigen we u van harte uit om even bij onze kraam stil te staan.

U kunt rustig rondkijken tussen onze boeken en brochures, een folder meenemen, of gewoon even een praatje maken.

In verband met de corona maatregelen kan het voorkomen dat de kraam er niet is, of alleen in de middag present is. Via contact kunt u, kun jij, altijd bij ons terecht met uw/jouw vragen. Via deze weg is er ook een Nieuw Testament aan te vragen. (Ook beschikbaar in div. andere talen)

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9 Slide 10 Slide 11 Slide 12 Slide 13